Glas Javnosti

Karleuša se žestoko izblamirala: Fanovi joj poručuju, sve više toneš u blato

Estrada
Autor: Glas javnosti/nova.rs

Jelena Karleuša rano jutros objavila je poruku podrške Kanjeu Vestu koja je doživela ogroman broj negativnih reakcija njenih pratilaca. Objavu je posle nekoliko sati obrisala sa Instagrama.

Karleuša, koju Kanje Vest prati na Instagramu, pokušala je još jednom da privuče njegovu pažnju, ovoga puta relativizujući pokret „Black Lives Matter“, nastao u avgustu 2020. godine, nakon smrti Dordž Flojd, koji je brutalno ubijen od strane policije u SAD.

Kanje je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj piše „White Lives Matter“, aludirajući na to i da su „životi belaca važni“, što je izazvalo ogromno negodovanje njegovih fanova na Instagramu. Ovakav slogan je potpuno besmislen, s obzirom na to da belci u SAD nisu ugrožena, manjinska niti diskriminsana grupa.

Karleuša, kojoj su fanovi poručili da ne razume društveno – političke prilike u Americi, pokušala je da odbrani Kanjea, deleći istu fotografiju sa istim sloganom. Karleuša je u dugačkoj i opširnoj objavi relativizovala ovaj značajan pokret nastao u SAD, navodeći da su „svi životi važni“ – što nikada nije ni bilo dovedeno u pitanje.

Ona je na kraju i tagovala Kanjea Vesta.

U samo dva sata, koliko je objava bila na njenom Instagramu, dobila je više od dve stotine negativnih komentara njenih besnih pratioca iz sveta koji su joj poručili da će je otpratiti i da nema pojma o čemu govori. Karleuša je bila predmet sprdnje i među domaćim pratiocima koji su na Tviteru komentarisali da „tone sve dublje u blato“, kao i da je ovo samo još jedan od njih pokušaja da privuče Kanjeovu pažnju.

Ranije je to radila slikajući se gola u patikama koje je on dizajnirao i objavljujući njegove pesme na svojim storijima.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR