Glas Javnosti

KARLEUŠA POSLALA JAKU PORUKU: 'Kad je neko na vrhu, MRZE GA, ali ja sam ZVER' (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nakon raznih uvreda i pretnji tužbom Jelena Karleuša se ponovo oglasila na društvenim mrežama sa možda najjačom porukom do sada.

Diskvalifikacija Vanje Knežević iz "Zvezda Granda" pretvorila se u skandal o kojem danima ne prestaje da se priča, a na ovu temu još se jednom oglasila Jelena Kareluša. Poruku je objavila na svom "Instagram" profilu, ovaj put ne dozvolivši komentare na objavu, a sadržaj objave prenosimo u celosti. 

"Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko na samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje.

Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan.

Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je, nažalost, postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja.

Jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno koje se rafalno ispaljuje na mene - u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu... Kao zver sam naučila na udarce, jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam.

Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te "nauče pameti" i "stave na tvoje mesto". Ali jednom u 100 godina, rodi se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

 

Podsetimo, Jelena je juče objavila da će protiv osamnaestogodišnje Vanje Knežević podneti krivičnu prijavu zbog "poziva na nasilje", kao i zbog "izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč nje i njene maloletne dece".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR