Glas Javnosti

Karleuša nema zbog odluke Duška Tošića

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša ostala bez teksta!

Pevačica Jelena Karleuša je još jednom privukla pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na biračkom mestu na Dedinju. Ovoga puta, njen stajling je bio u centru pažnje, ostavljajući prisutne bez daha. U beloj haljini sa kombinacijom plave i crvene boje, koje su simbolično činile srpsku zastavu, Karleuša je pokazala svoj modni stav čime je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. Veliki šešir i bele naočare upotpunile su njen izgled, ostavljajući utisak raskošne elegancije.

Pored svog besprekornog stajlinga, Karleuša je iznela svoje mišljenje o nedavnim događajima, uključujući i izjavu svog supruga Duška Tošić.


- Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je Jelena Karleuša za Republiku.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista nedavno.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR