Glas Javnosti
posta

KARLEUŠA I VERGARA NOSILE ISTU VERSAĆE HALJINU: Internet gori! Fanovi se raspravljaju kojoj bolje stoji!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularna zvezda Jelena Karleuša, nedavno je privatnim avionom otputovala na Ohrid. Pr polaska napravila je par snimaka na kojima nosi žutu haljinu marke "Versaće", koja oduzima dah. Isti dan je kolumbijska lepotica Sofija Vergara objavila fotografiju u identičnoj haljini.

Jelenine fan stranice bile su preplavljene slikama glumice i nje, što je pevačica podelila i na svom Insta-storiju, kao i na fejsbuku.

Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je privatnim avionom otputovala na nastup u Ohridu, a tom prilikom je obukla letnju haljinu žute boje. Bum se desio onog trenutka kada je kolumbijska glumica Sofija Vergara objavila fotografiju na kojoj nosi istu haljinu kao i Jelena.

Foto: Instagram/karleusastarNaime, obe zvezde su obukle haljinu marku "Versaće" koja, prema zvaničnom sajtu tog brenda, košta 161.000 dinara, što je više od 1.300 evra.

Jelenine fan stranice bile su preplavljene slikama glumice i nje, što je pevačica podelila i na svom Insta-storiju.

"Jelena Karleuša i Sofija Vergara u istim haljinama istog dana!", pisalo se u komentarima na Instagramu.

Nakon toga, usledila je prava rasprava o tome da li haljina bolje stoji pevačici ili svetskoj zvezdi

Podsetimo, JK se nedavno oduševila fanove haljinom u zelenoj haljini, kojom je sve zasenila na jednom događaju u centru Beograda.

Iako su sandale koje je tada nosila koštale 805 dolara, haljina nije bila skupa. Naime, kako je Jelena tada rekla, cena te zelene haljine je 20 evra i time potvrdila ono što već dugo naglašava, a to je da cena ne diktira modu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR