Glas Javnosti
posta

KARAMELA O AUTOBIOGRAFIJI LUKASA I TVRDNJI DA JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN: 'Mnogi pišu knjige..'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Aca Lukas nedavno je objavio autobiografsku knjigu u kojoj je obelodanio da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, a povodom čega se oglasio Goran Stojićević Karamela.

"Ovo sam ja" autobiografska je knjiga pevača Ace Lukasa, koju je nedavno objavio a u kojoj je otkrio pojedinosti iz svog turbulentnog života. 

Naime, Lukas je u ovoj knjizi otkrio kako je izgledao njegov susret sa pripadnicima zemunskog klana i Cecom Ražnatović u Centralnom zatvoru, ali i kako su izgledale burne svađe sa njegovom sada bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. 

Međutim, ono što je privuklu veliku pažnju jeste Lukasovo priznanje da je gotovo godinu dana bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, koja je tragično nastradala pre 11 godina, kada je ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda. 

 

Kako je Lukas istakao oni su živeli zajedno godinu dana, a njihova veza je bila strasna i iskrena. 

"Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je između ostalog Lukas koji je dodao i da su bili zajedno u trenutku kada je bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ksenija Pajcin Official (@xenia.pajcin)

 

Mediji su kontaktirali Ksenijinog najboljeg prijatelja Karamelu, koji je istako da ne zna za njihovu romasnu i da mu pevačica to nikada nije spomenula.

"Nije mi poznato. Ne znam... Možda u nekom periodu kada se nismo družili. Ne pratim uopšte estradu, tako da me ne zanima ko šta piše. Mnogi pišu knjige...", rekao je Karamela.

Karamela je prokomentarisao deo koji smo mu predočili kako je Aca napisao da je pevačica bila dobar čovek, ali je bila nesrećna jer su druge koleginice bile uspešnije od nje:

 

"Hah... Ona je bila uspešna pevačica. Ne znam zašto bi žalila... Dobro, eto, ljudi pišu knjige da bi bilo zanimljivo. Ja inače ne komentarišem estradu, prestao sam odavno", zaključio je Stojićević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR