Glas Javnosti

KAKO ĆE PREŽIVETI KRIZU CECA, BRENA I ACA LUKAS? Veliki troškovi, prihodi nula, a gde su deca!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Svetlana Ceca Ražnatović bila je ovih dana u "pečalbi" u Lucernu, a po povratku u zemlju iskoristila je priliku da još jednom podvuče da je estrada zbog korone u ozbiljnoj krizi.

Pandemija korona virusa uticala je na to da se brojni nastupu pevačica i pevača ne održavaju ili otkazuju.

- U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da nose maske u zavtorenim prostorima, na ulicama ne, potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačije, oni su rigorozniji, verovatno što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali - rekla je Ceca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Prelepa noc u @viscoseclubofficial u Lucernu..... ??????

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

-Estrada je u problemu. Ne pričamo sada o meni, Lukasu, Breni... A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu -upozorava pevačica.

Ceca navodi da je bilo putnika na njenom letu.

- Lukas i ja smo bili sami u biznisu, ali je bilo putnika. I na tamo, i na ovamo. Narod funkcioniše, mora život da se nastavi. Ovo može da traje Boga pitaj do kada, ali mi moramo da živimo i da preživljavamo - navela je ona.

(Glas javnosti/Ekskluziv)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR