Glas Javnosti

KATARINA KAJA OSTOJIĆ PROGOVORILA O PAKLENOM PERIODU: 'Ćerka mi je rođendan provela u BOLNICI, bila sam van sebe!'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Katarina Kaja Ostojić, popularna srpska pevačica, ispričala je sve detalje o svojoj ćerki Nikolini, ali i poslovnim planovima i ljubavi sa Mateom Pavlovićem.

Kajina ćerka nedavno je napunila 18. godina, a rođendan je provela u bolnici, što je za pevačicu, kako kaže, bio najgori priod u životu.

-Ove godine nemam nijednu lepu uspomenu. Žao mi je što smo svi izgubili godinu dana, mogli smo svi mnogo stvari da uradimo, i finansijski smo u minusu. Ali najviše mi je žao što je moja ćerka proslavila 18. rođendan ali neće imati lepu uspomenu, bila je u bolnici. Ja sam tad bila van sebe i nisam se oglašavala. Ali posle kad su me pitali za njen 18. rođendan, rekla sam kroz šta smo prošli. Imala je mononukleozu. Ja sam je imala sa 3 godine, bila sam u bolnici i nisam znala šta mi je- rekla je Kaja u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

-Ona je poslušna i razumna, imala sam drugačiji odnos sa njom, bila sam upućena na nju, gradile smo prisan odnos, na šta sam izuzteno ponosna. Ne volim da je hvalim jer se onda pokvari. Ima ona jači karakter, tu je na mene, ali borim se, samo da prođe pubertet. Imam veliko dete koja može sve sama, ne trebam joj za opštine. Prilično je odgovorna i bolja je verzija mene- dodala je Kaja.

Iako javna ličnost, Kaja kaže da nije imala problema sa decom zbog posla kojim se bavi.

- Nikad nije imala neke probleme, da je došla kući plačući jer joj je neko rekao nešto ružno za mamu. A od 13. godine je došla u Belgiju, a tamo niko ne zna ko sam ja. Ne planiram da je vraćam ovamo- rekla je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Nikolina nije Kajino jedino dete, a pevačica je sada u ljubavi sa Mateom Pavlovićem, te se dotakla i ove teme.

-Zaljubljena sam jako dugo i to traje dugo i znam da će trajati zauvek. Kad se desi to da živiš u neznanju, čovek izgubi inspiraciju, ali mislim da će se desiti i neka nova pesma - rekla je ona.

U Francuskoj je postala prava domaćica.

-U Francuskoj kuvam, spremam, okopavam. Posadila sam jagode, koje su super uspele, paradajz je bio predivan, ukusan i sladak- kaže Kaja.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR