Glas Javnosti

JOVANA PAJIĆ O RAZVODU SA SALETOM IZ TROPIKA : Morala sam da se izmaknem iz te toksične sredine

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jovana Pajić istakla je da je svoj brak dugo idealizovala, dok nije shvatila da mora da odustane od njega i nastavi dalje.

 • Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima. Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći.
 • Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to - rekla je Jovana.
 •  Ljudi obično ostanu ostrašćeni i onda deca budu panciri koji prime najteže udarce. Ne gledaju kako sve to na decu utiče, ali ja sam razumna osoba, nikada sebi ne bih dozvolila da ta toksična komunikacija nastavi i posle braka. Mi radimo za njih i uvek sam za saradnju za dobrobit dece, sve ostalo me ne zanima, bilo koja druga tema a da nisu njih dve. Sale i ja smo radili na tome da ostanemo prijatelji i posle svega - završila je Jovana u "Moj dan, Blic dan".

  Podsetimo, njih dvoje dugo pre razvoda nisu najbolje funkcionisali.

  Navodno, oni su se slagali kada je u pitanju organizacija i izvršavanje obaveza oko dece, kupovine, sređivanja stana, ali nisu bili bliski na emotivnom planu. Udaljili su se, izgubili su povezanost i bliskost po kojoj su bili prepoznatljivi i to je bio prvi znak da nešto nije u redu. Saletu je navodno čak smetao i blizak odnos njegove supruge s pevačicom Marijom Šerifović, s kojom je Jovana putovala u Dubai.

  - Naša druženja su uvek zanimljiva, ovo što je javnost videla je samo mali trejler. Taj naš famozni put u Dubai je zaista priča za sebe, probila je sve svoje granice i nije me ubila - rekla je Pajićeva jednom prilikom.

  Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR