Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ UMALO IZGUBILA ŽIVOT: Potresna ispovest koja ježi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jovana Jeremić važi za jednu od voditeljki koja se ističe svojim specifičnim istupima ali i nesvakidašnjim voditeljskim pristupom koji ona od samog početka neguje na televiziji. Voditeljka uvek nasmejana ovog puta je otkrila potresnu priči iz života koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ispovest voditeljke je mnoge podsetio na detinjstvo i igru koja nekada ume da se odigra na ne tako zabavan način, ali kako su deca u pitanju nepredviđene okolnosti su zaočekivati zbog istraživačke prirode svakog deteta, kao i Jovane Jeremić. 

Život voditeljke
 Jovane Jeremić prepun je raznoraznih dogodovština koje su ostavile pečat na njen život. Ona je oduvek isticala da je rođena drugačija, a sada se prisetila situacije kada je samoj sebi spasila život.

- Moj brat i ja smo se tokom igre zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače... Moj tata i stric su tu vitirinu izneli jer su morali da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile - prepričavala je Jovana traumatičnu situaciju -  prenosi Pink.rs


Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko 5 godina. Zamislite koliko sam ja tada, sa pet godina, bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. Na taj način smo preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom - ispričala je voditeljka i otkrila kako su se spasili:

- On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam ja rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana - zaključila je ona u jednoj emisiji.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR