Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ POZIRALA GOLA! "Ovo je poruka lažnim moralistima"! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po skandalima, ali i po činjenici da nema dlaku na jeziku i ustručavanja u ponašanju.

Ona voli da pokaže kako izgleda, a sada je rešila da obraduje fanove jednom nagom čestitokom za predstojeće praznike.

Voditeljka je pozirala gola ispred novogodišnje jelke, a samo su pokloni prekrivali njenu najveću intimu.

- Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista - navela je Jovana na početku.

- Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi - dodala je ona.- Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema zivota , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? - zaključila je Jeremićeva.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR