Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ POSTAVILA SLIKU SVOJIH RODITELJA : Ostavila emotivnu poruku o njima

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jovana Jeremić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s roditeljima, pa tako privukla ogromnu pažnju javnosti. Voditeljka je naglasila da je „bilo svega", ali da su opstali zajedno, kao porodica, samo „zahvaljujući jačini njene majke, te tatinoj inteligenciji".

- Moji roditelji! Preko 40 godina u braku. Ja sam učila od najboljih. Bilo je svega, ali smo opstali zahvaljujući jačini moje majke i tatinoj inteligenciji - počela je Jovana, pa nastavila o tome zašto će i nastaviti da podržava jake žene.

- Što se mene tiče, igrala sam u ljubavi na svim pozicijama i izabrala svoj put, put jedine! Ni prva, ni druga, jedina! Tako ili neću! Ne moram više ništa! Sve sam ostvarila. Zato ću uvek podržavati velike i jake žene, jer su one stub odnosa - smatra Jeremićeva, te dodaje:

- Za razliku od slabih, jake žene nisu rob svojih slabosti, već gospodari svoje sudbine. Takođe, jake žene su kazna za emotivno slabe muškarce koji bi preko hleba pogaču, jer ih uvek podsećaju na ono što nikad nisu ukrotili i subordinirali na kvaran i nečastan način.

- Živele jake žene! Tu smo da vas zauvek podsećamo na ono čemu niste dorasli. Da vas držimo u šaci i ognju griže savesti. Vi, slabi - zaključila je.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR