Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ: Kod mene je sve puta dva! Dva muža nemam trenutno, ali za svaki slučaj kupujem krevet!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" o svom privatnom životu, te je otkrila detalje koje malo ko zna.

Jovana je na samom početku otkrila kako će izgledati spavaća soba u njenom novom stanu:

- Moj stan će za razliku od drugih, normalnih, imati dva bračna kreveta. Kod mene je sve puta dva. Dva muža nemam trenutno, ali za svaki slučaj kupujem krevet. Postoje dve Jovane, biće jedan pink baldahin za divlje stvari, a drugi svetlo roze, jer ja sam nežna i neukrotiva - rekla je Jovana, a mnoge je zanimalo da li je ona i dalje u braku.

- Ja sam udata, znači zauzeta. Za sada je sve okej. Videćemo šta budućnost donosi, ali ja sam sa svojim mužem pre svega prijatelj, on je otac mog deteta, on je moj najveći prijatelj, kao i ja njegov. Nema promena, kada bude bilo - ja ću to reći. Na kraju uvek sve bude dobro - istakla je Jeremićeva, a onda je priznala da je davno bila ljubavnica, ali sada nije na njihovoj strani. Ona je dodala i da zna mnoge ljubavnice poznatih ličnosti.

- Retko postoji devojka koja nekad nije bila sa zauzetim. Da li sam nekad bila? Jesam. Nikad više u budućnosti. To je bilo kada sam bila devojka, završila faks. Važno je da žena odluči za koju je ulogu, glavnu ili sporednu. Mislim da nijedna ne želi da bude ljubavnica, tj. sporedna. Ja ljubavnice ne diram, ja im dođem kao sabirni centar. Znam tačno ko je kome ljubavnica, samo što ćutim. Od pevača do političara, stvarno znam, ja sam brat i drug. Kebina ljubavnica je bila kod mene, pričala sam o ljubavnici Miroslava Ilića, kao i bivša ljubavnica Halida Muslimovića... Ja tu ništa nisam kriva, osim što sam saznala - rekla je Jovana u "Premijeri - Vikend Specijal".

(Glas javnosti/Pink)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR