Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ DOBILA PORUKU OD BAKA PRASETA : Pročitala je uživo u emisiji

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jovana Jeremić otkrila je u Jutarnjem programu da joj je Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase slao poruke u kojima joj je nudio novac kako bi gostovao kod nje.

Voditeljka je ispričala kako je jutjubera ranije nekoliko puta zvala u svoje emisije, te da je bila korektna prema njemu, ali da joj on tada nije odgovarao na poruke. 

- Ja sam se sinoć vraćala iz grada i dobijala poruke na instagramu. Prvo da kažem, ja sam Bogdana zvala u emisiju u decembru, kada se dogodilo ono sa Kikom. Bila sam korektna, ali on mi nije odgovorio na poruku. Zvala sam ga i 2019. godine, ali ni tada nije odgovorio. Da bi se sinoć javio i napisao: "može. Kada da dođem u emisiju i reci mi koliko tražiš  za sat vremena? Maksimalno što bih ti dao je 10 evra. Da li hoćeš u lajv kod mene sada?" Nisam mu ništa odgovorila - počela je Jovana, a potom dodala da joj je Baka poslao glasovne poruke.


- A Jovana odgovori. Čekamo te u lajvu, hajde. Jovana, molim te, pridruži se našem lajvu. Evo, čak ću ti za sat platiti 20 evra, ali više od toga ne mogu - rekao je on prenosi Telegraf

Printscreen Pinktv

Jovana je tada objasnila da ne naplaćuje gostovanja svojim gostima.

Pod jedan, ja nijednom gostu nikada nisam naplatila gostovanje. Novac uzimam samo od mog gazde, imam samo jednog gazdu. Kad je dobio poziv da gostuje u emisiji, dobio je zaista lep poziv gde ga ja sigurno ne bih napala. Nikada neću pristati da budem deo rijalitija sa prasićima. To nije moj nivo, posebno jer ja prasetinu ne jedem - rekla je Jovana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR