Glas Javnosti

JK snimila duet sa američkom zvezdom - otkrila poslovne tajne, pa pomenula predsednika

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena se u iskrenom intervjuu osvrnula na nove albume, turneju i brojne aktuelnosti

Pop diva Jelena Karleuša obeležila je proteklu godinu, a osim ekscentričnim izgledom, koncertima i medijskim intrigama, publiku je posle jedanaest godina obradovala i novim muzičkim pravcem tog 13. avgusta kada je objavila svoj 11. studijski album "Alfa", i samo sedam dana kasnije, 12. studijski album "Omega".

Muzička scena posle ovih projekata nije ista, a Jelena je u otvorenom intervjuu za UNU otkrila nepoznate detalje o novim projektima, nedoumice o albumima i saradnjama, sumirala godinu za nama, pa priznala sa kojom javnom ličnošću bi se suočila u emisiji uživo pred milionima.
Ekskluzivno je potvrdila saradnju sa jednom američkom reperkom i nagovestila da će se pre njene regionalne turneje dogoditi i brojni singlovi.

O svom privatnom životu opširnije govorila je u ekskluzivnoj ispovesti za specijal emisije "Una, due, tre", a ko joj je izmamio suze, ali i osmeh, detaljnije možete saznati 14. januara kada će na UNA TV premijerno biti emitovana ispovest Jelene Karleuše u studiju "Una, due, tre".

Ova godina je bila u tvom znaku, zbog čega si najponosnija na sebe?

"Hvala. Za početak ponosna sam što sam izdržala prethodnu godinu koja je bila jako stresna. Veliki posao sam odradila, dva albuma posle jedanaest godina. Bravo ja!"

Nakon objavljivanja dva albuma "Alfa" i "Omega", koja pesma je najličnija za tebe?

" Ja. Tekst za nju i sama potpisujem, tako je. I ne samo zbog pesme kao pesme, već i zbog teksta koji je baš onako poseban."

Da li je istina da si u proteklih deset godina snimila više od 200 pesama, a da su ove ušle u najuži krug?

"Istina je, mnogo pesama sam snimila, ovo je najuži izbor i nisam mogla da svedem sve u jedan album, tako da sam morala u dva."

Mnogo saradnika je najavljeno, međutim tekstove Sanje Vučić nismo imali prilike da čujemo. Šta se dogodilo sa njima?

"Sanja je pisala mnoge tekstove pesama koje nisu ušle u uži izbor. Snimila sam i mnogo dueta koji nisi ušli u taj uži izbor. Mnogo kolaboracija, mnogo saradnika, ali smo sveli sve na ova dva albuma, što ne znači na već vrlo uskoro to neće biti singlovi."


Šta se dogodilo sa numerom "La Bomba", zašto na kraju nije objavljena kao duetska sa Pablom Vitarom?

"Snimljena je i kao duet, ali i kao moja solo verzija. Međutim, došlo je do problema između moje izdavačke kuće Universal i njegovog Sony-a, gde prosto oni nisu dozvolili da se bilo kakav oblik njegove saradnje sa mnom desi na mom projektu, nego na njegovom. Što ne znači da se danas-sutra na nekom njegovom albumu neće desiti duetska verzija. To čekamo i vrlo verovatno će se dogoditi. Imam ja duete sa mnogim pevačima... Na primer, postoji duet sa jednom fantastičnom američkom reperkom koji smo potpuno izbacili, što ne znači da ga neću objaviti ubuduće, ali morala bi kompletna pesma da se prepravi. Mi se čak i pratimo na Instagramu, ili sam je čak i otpratila... Ne mogu da ti kažem o kome je reč. (smeh) Dobro, otpratila sam i Pabla... Ja sam ih sve otpratila, tako da pratite koga zapratim, sa njim će se nešto desiti. I sa mnogim našim izvođačima sam snimila duete, ali nisam objavila. Neverovatne duete sam snimila i nisam objavila."

Koliko se sećamo Marina Tucaković je svojevremeno radila na tekstu za pesmu koja bi bila posvećena tvojoj majci Divni. Da li taj tekst postoji?

"Marina... Mnogi tekstovi postoje, priča ima puno, a i tekstova u kojima bi se Divna pronašla, ali ništa konkretno."

Mnogo se priča o tvom tok-šou. Da li je istina da si pokrenula i svoju modnu liniju u okviru kog će biti prikazana?

"Ne, ali tok-šou je nešto što bih ja volela. Moja modna linija je sve ono što ja nosim stalno, to može da bude moja modna linija. Jednog dana ću se verovatno ozbiljnije pozabaviti modom i sigurna sam da ću biti jako interesantna i uspešna u tome."

Kad smo kod tok-šoua, sa kojom poznatom ličnošću bi se suočila jedan na jedan u emisiji uživo?

"Svi bi mi bili interesantni, ja odlično znam šta znači zabraniti i imati nekoga na crnoj listi. Na mojoj crnoj listi ne bi postojao apsolutno niko. Ne bih imala crnu listu. Ja bih baš sa uživanjem zvala i neprijatelje. Kada je reč o ljudskom, iskrenom i normalnom razgovoru, volela bih na primer, kada bih bila domaćin tok-šoua, da ugostim Aleksandra Vučića. Ali ja bih sa njim pričala na potpuno drugačiji način. Stavila bih ga u razna iskušenja... Interesovalo bi me na primer da mi nešto otpeva, da pusti glas, da odigramo nešto zajedno pred gledaocima. Ludačka pitanja bi me interesovala..."

Milica Pavlović te je na svom koncertu najavila kao "omiljenu kučketinu sa scene"... Šta je ono što u tebi budi tu kučketinu?

"U negativnom smislu definitivno nepravda. Ja nisam neko ko je taj biči mod sem kada se dogodi neka nepravda. Inače sam vrlo pitoma."

Da li je vreme sa "Viva la Diva 2" - veliki koncert u Beogradu?

" Viva la Diva 2? Veliki koncert u Beogradu će se desiti, ali kao Alfa i Omega. Turneja koja će se desiti. Zašto Viva la Diva? To je prošlost, bilo je pre više od deset godina, mi idemo dalje, sada je Alfa i Omega i mislim da zaslužujemo taj veliki koncert u Beogradu. Ne Viva la Diva 2, nego Alfa i Omega 1... I zauvek - jedan."

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR