Glas Javnosti

JK se oglasila jeku porodične drame i Duškovih udaraca: "Samo da izdržim...

Estrada
Autor: Glas javnosti

Najpoznatija muzička zvezda u regionu se u jeku porodične drame oglasila emotivnom porukom

Jelena Karleuša u jeku skandala sa suprugom Duškom Tošićem, ponovo se oglasila putem društvene mreže Instagram.


Tom prilikom, pop diva, bez ustručavanja, otkrila je šta bi u ovim teškim trenucima za nju bio trijumf.

"Samo da izdržim sva iskušenja i izazave, da budem dobar čovek i kada bih najradije bila loš, da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom. Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim. To je moja pobeda", poručila je JK.

Podsetimo, odnos najpoznatijeg bračnog para u Srbiji, Jelene Karleuše i Duška Tošića, ponovo je u centru pažnje svih regionalnih medija.

Supružnici su se tokom noći prepucavali putem društvene mreže Instagram, najpre Jeleninim objavljivanjem prepiske sa Duškovim pravnim zastupnikom, zatim fudbalerovim pretnjama i, naposletku, otvorenim pismom muzičke zvezde.

"Dok spavam sa mojom decom u sobi, druga strana (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je juče davao ekskluzivu. Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih drugu stranu, mada ovde postoji samo jedna - naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu", poentirala je JK.Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR