Glas Javnosti

JK objavila prepisku sa advokatom i konačno Dušku "zapušila usta"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dokazala da je ubrzani proces razvoda zahtevala još pre dve godine

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se nakon izjave njenog supruga Duška Tošića, o kojoj bruji javnost.

Podsetimo, fudbaler je pomenuo razvod, kada je istakao da navodno sporazumno pokušava da se raziđe od Jelene. 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - izjavio je sportista za Kurir.

Karleuša je sada navela da mora da reaguje na "izvrtanje istine". Ona je objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

- Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio: 

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

- Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.

Inače, kako se može videti iz priloženog, prepiska je nastala 23. maja 2022. u 9:46 ujtru.

Jelena je još navela da je ona jedini inicijator razvoda.

- Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam JA, a na svaki predlog sporazumnog rešenja, do dan danas, iako su prošle godine, Duško, ni njegov advokat NIKADA nisu odgovorili - istakla je Jelena Karleuša.

Glas javnosti T02S 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR