Glas Javnosti

JK o stanju na Kosovu i Metohiji: Jedina prepreka za uspeh je strah od neuspeha“

Estrada
Autor: Glas javnosti /nova.rs

Jelena Karleuša na svom Instagram profilu odlučila je da iznese svoj stav o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

Pevačica je objavila nekoliko Instagram storija u kojima je napisala sve što misli. 

„Kao neko koje Srpkinja i ko vrlo dobro zna ustav ove zemlje, Kosovo je po ustavu i dalje, i biće, deo Srbije i teritorija naše države“, piše ispod prve fotografije.

Karleuša se tu nije zaustavila. „Jedina prepreka za uspeh je strah od neuspeha“, napisala je ona.


Pevačica je objavila i svoj odgovor na komentar jednog od njenih pratilaca, koji je napisao da je podržava, ali da je Kosovo ipak nezavisna država.

„Ali složićeš se da je reč o neustavnom i nepravednom otimanju teritorije jednoj suverenoj zemlji i da to ne treba da nam bude ok. Ni po zakonu, ni po logici. Mogu i ja da proglasim pola tvog stana za moje vlasništvo, imam sve veze, veruj mi uspeću u toj nameri, ali valjda se nećeš tek tako pomiriti s tim. S tim da ovde nije reč o stanu, već o teritoriji jedne, ionako male zemlje, sa kulturnim i istorijskim značajem za sve Srbe. Interesantno da veliki broj Srba nema osećaj nacionalne svesti i pripadnosti i ne oseća Kosovo kao nešto svoje. Šiptari (oni tako sebe nazivaju, ne vređam nikoga) imaju jak osećaj nacionalne pripadnosti, ujedinjeni su u želji i nameri i očigledno im uspeva da se šire i menjaju granice suverenih država u 21. veku. Treba naučiti od njih i svim političkim sredstvima povratiti izgubljeno kriminalno lošom politikom iz prošlosti“, napisala je Jelena.

Nakon toga objavila je još jedan stori, u kom je navela da nikada ne treba mrzeti druge, ali da je normalno voleti i podržavati svoje. Dotakla se i pevačice Dua Lipe.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR