Glas Javnosti

Jelenu Karleušu ponovo kopiraju svetske ZVEZDE (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša postavila je fotografiju na kojoj pozira sa mačkom, a nakon nje, istu sliku je postavila i Kim Kardašijan

Jelena Karleuša je poznata po tome što uvodi nove trendove oblačenja u svet mode. Ona je uvek imala hrabrosti da uradi nešto što drugi ne smeju. Nju sa razlogom nazivaju diva, a i najstroži modni kritičari uvek hvale njen izgled.

Nije prvi put da vidimo kako svetske zvezde kopiraju Jelenu, a ovog puta je Kim Kardašijan postavila istu fotografiju koju i Jelena pre nekoliko meseci.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila dokaz o tome da je ovu ideju Kim uzela od nje. Na spornoj slici Jelena je obučena u triko koji na sebi ima leopard print i drži mačku sa istim šarama. Kim Kardašijan, takođe, drži mačku sa leopard šarama i obukla je kombinezon sa istim printom. 

Izgledaju veoma atraktivno, međutim, nagrade i pohvale za ovu kreaciju apsolutno pripadaju srpskoj divi, s obzirom da je Kim očigledno gledala Karleušin profil pre nego što je odlučila šta će da obuče - prenos magazin.novosti.rs. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR