Glas Javnosti

Jelena Vučković progovorila o ocu i nasilju

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ćerka Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković rastužila je čitavu javnost kada je rekla kako su je majka i otac ostavili kod bake kada je imala samo tri meseca.

Nakon Jelenine ispovesti, Gocu su mnogi osudili, a sada je njena ćerka istakla da je ne osuđuje.
- Da vam nešto kažem iskreno, moja majka nije ništa kriva... Ja sam pričala o dedi, otac moje majke je bio čovek koji je dosta pio i bio je preke naravi... Stalno bi dolazio pripit i maltretirao baku i sve oko sebe..Bila sam mala i nemoćna, pa sam pokušavala da joj pomognem -rekla je Jelena, i dodala:
- Moja majka je uvek bila uz mene, bila je mlada, borila se i radila. Svaki dinar koji zaradi poslala bi za nas da imamo lepo da živimo, ništa mi nije falilo što se toga tiče. Deda je bio težak čovek, znao je baku da povredi dosta puta, pa smo se stalno sklanjale od njega... Onda sam počela da živim u Surčinu sa mamom i pokojnim Zokijem, tada smo čekali da se moja sestra Zorana rodi. Zoki je bio divan i prihvatio me kao svoje dete... baka i ja smo dosta vremena provodile sa njima. Deda je u međuvremenuo umro i moj život je krenuo u jednom lepšem smeru - rekla je iskreno pevačica koja kaže da ju je novi suprug njene majke, Zoran Šijan, prihvatio kao svoje dete.


- Zoki me je puno zavoleo i rekao mami da se ja preselim da živim sa njima, ali ja nisam mogla od bake da se odvojim pa je i ona bila sa nama... Onda se sestra rodila, pa moj brat Miroslav, krenula sam u školu u Beogradu, baka je tu bila dosta i pomagala oko Zorane i Mirka. Najsrećniji dani su bili kad su mi se sestra i brat rodili. Žao mi je što moju majku osuđuju, ona je jedan veliki borac i čovek. Sve je uradila za mene brata i sestru - zaključila je.

"Otac je ostavio, ja nisam"

Podsetimo, Goca se osvrnula na izjavu svog bivšeg supruga Radeta Vučkovića koji je potvrdio kako su oni napustili Jelenu.
- On je jeste ostavio, ali ja nisam. Mama je čuvala. Ja ginem za nju, meni nije teško za nju na kraj sveta da odem. Mi smo u odličnim odnosima - rekla je Goca između ostalog.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR