Glas Javnosti

JELENA TOMAŠEVIĆ SVOJ OSMEH PRIPISUJE REČIMA PATRIJARHA PAVLA! Pevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza (FOTO+ VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Glumačko-pevački bračni par Bosiljčić-Tomašević važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni Srbije. Oboje često ističu međusobnu podršku u svojim karijerama.

Pevačica priznaje da je vremenom naučila da je mnogo bolje izgovoriti neke stvari koje je tište i tako rešiti problem, pa naglašava da je porodica, prijatelji, publika i muzika pokreću u životu.

Svojim glasom Jelena Tomašević nikog ne ostavlja ravnodušnim. Uvek pozitivna, sa osmehom, Jelena unosi posebnu toplinu kod ljudi, a novom pesmom “Sve ispočetka”, ponovo je probudila emocije kod dama.

- Kada mi je Leontina poslala pesmu “Sve ispočetka”, prvo mi se svidela melodija i energija koju ona nosi, a zatim sam u napisanom tekstu prepoznala poruku koja bi bila korisna mnogim bliskim ljudima oko mene. Sa mnogima od njih sam u poslednje vreme razgovarala upravo o tome da se stvari i osobe koje su nas u životu opterećivale i bolele mogu, čak i moraju ostaviti iza sebe i produžiti dalje. Nikada nije kasno za novi početak u životu, ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima... - kaže za “Blic” Jelena Tomašević.

- Zbog vaspitanja i učtivosti često nisam odgovarala na bezobrazluk i aroganciju, prećutala bih, ali bi me kasnije mučilo sve što sam odćutala. Shvatila sam vremenom da je mnogo bolje izgovoriti neke stvari i rešiti problem. Naravno, veliku pažnju treba obratiti na to kako reći sve što vas muči. Iskusniji savetuju sa što manje emocija ukoliko je moguće.

 Nedavno je Jelenea plasirala pesmu "Sve iz početka", a ona posvećuje svim svojim bliskim prijateljicama koje pate u ljubavi.

- Živimo u vremenu velikih promena. Ovo je pesma za sve koji se nalaze u prelomnim trenucima svog života, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života. Pevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorele do poslednjeg momenta, a onda su rešile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobeda i da se ljubav za druge rađa iz ljubavi prema samom sebi. Te promene nisu ni malo lake, ali su neophodne i podržavam svakoga ko se na to odvažio.

Ono što Jelenu svakako krasi je pozitivna energija kojom odiše, i širok osmeh. Na pitanje kome duguje ovaakvo zavidno duhovno stanje, ona odgovara: 

- Jedna od meni najdražih izjava našeg patrijarha Pavla glasi: “Čovek je sklon nabrajanju svojih nevolja, ali nikada ne nabraja svoje radosti. Kada bi ih nabrojao onako kako to one zaslužuju, uvideo bi da svako ima dovoljno sreće u životu.”

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official)

Ono što je Jelenu uvek pokreće je porodica, prijatelji, publikai naravno muzika.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official)

Bračni par Bosiljčić-Tomašević nedavno su proslavili deceniju braka, a neretko oboje ističu porodicu kao svoju sigurnu luku.

- Svaka porodica je univerzum za sebe i mislim da nema opšteg saveta kojim bi svi mogli da se rukovode. Ako u braku postoji poštovanje i ljubav, onda taj odnos ima mogućnost da se razvija. Takođe, čini mi se da je i komplementarnost karaktera izuzetno bitna. Najveći blagoslov koji se Ivanu i meni desio svakako je naše dete i sve što je ona donela.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official)

 (Glas javnosti/ Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR