Glas Javnosti

JELENA KARLEUŠA IZVREĐALA KOLEGE : Najteže reči su pale po mladom popularnom pevaču

Estrada
Autor: Glas javnosti

Karleuša nije birala reči o svojim kolegama koji su prethodnih dana nastupali na jednom muzičkom festivalu u Beogradu.

Ona se na Instagramu svojim pratiocima obratila podužim statusom, koji je objavila uz snimak svog prošlogodišnjeg nastupa na istom festivalu.

Njoj se većina učesnika nije svidela, dok je prema njenim rečima, njen prošlogodišnji koncert "obišao svet".


- Let it burn! The more you burn, the more you shine! U znaku tek proteklog Music week-a u Beogradu, da pogledamo jedan mikro segment mog koncerta na Music Week-u od prošle godine koji je obišao svet.. a imam potrebu da napišem par reči o ovogodišnjim izvođačima. Uz par časnih izuzetaka, izvođaci su publiku počastili bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom na nivou zajebancije, prijavim patikurinama i majčurinama, stomačinama i bradurinama, pokušajem scenskih kostima kao sa crteža osobe koja opisuje psihijatru svoje noćne more, utripovanim ponašanjem superstarova iz Pržogrnaca i kompleksima inače gladne, pa na momenat nahranjene gladne dece Bijafre, sa uloženim trudom i sredstvima u vrednosti od 100 evra i pružanju publike manje - više TEŠKE KRINDŽINE - započela je JK, pa dodala


- Od svih koji su bili 3 dana na onoj lepoj i ni malo upotrebljenoj sceni, u ovom poslu ostaće njih par. Ako i toliko. Ostali će okusiti gorki ukus zaborava već u narednih 6 meseci, taman dok klinci godišta 13-15 ne napune godinu više i ne ukapiraju kakvo je to ustvari sranje u svakom smislu. Blamantno pružanje ničega, i zato zaslužujete da se vratite tamo odakle ste i došli, u san da ste uspeli. 5 minuta slave može imati svako, kao vi, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv, znoj, novac, srce, muda, mozak, želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvezda koja sija. Opet kazem, ČAST izuzecima - napisala je Karleuša.

Ona se zatim posebno obrušila na Mihajla Veruovića Vojaža, koga je nazvala "malim paćosom" prenosi Kurir

- Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. POŠTOVANJE PUBLIKE, LUDAČKO ULAGANJE I ODRICANJE, ZDRAV RAZUM I NOGE NA ZEMLJI -to je ono zbog čega se traje zauvek. Hvala na pažnji! - završila je Karleuša u svom stilu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR