Glas Javnosti

JELENA KARLEUŠA donela bitnu odluku, a tiče se njenog braka sa Duškom! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Haos koji je nastao na Božić, kada je supruga fudbalskog menadžera Duška Tošića prijavila policiji da je nasrnuo na nju i udarao je, polako se stišava.

Pevačica, koja predstojećeg vikenda ima nastup u Dubaiju, ima želju da sa njom u toplije krajeve pođe i sportista kako bi na putovanju pokušali da očuvaju svoju bračnu zajednicu.

To je za Kurir potvrdio njihov zajednički prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.


- Mogu da vam kažem da su se strasti smirile. Ponovo je sve u redu. Tenzija koja je postojala prethodnih dana polako se zaboravlja. Pevačica se priprema za nastup koji ima u UAE i imala je želju da sa njom pođe i Duško. Zasad nije poznato da li će Duško krenuti sa njom na put, ali on svakako ide na odmor u Dubai sa decom, tradicionalno u februaru. Ova situacija, koja nimalo nije bila sjajna, dosta ih je poremetila, ali, koliko vidim, shvatili su da od svađe nema ništa i da sve može da se reši mirnim putem. Oboje su bili jako napeti, ljuti jedno na drugo, a naslednice su uspele da ih smire na pravi način. Proći će i to. Izdržali su oni mnogo veće brodolome. Svima je žao što se to dogodilo i što su nadležni organi morali da intervenišu na najradosniji hrišćanski praznik - priča prijatelj poznatog para.
Prema njegovim rečima, od razvoda zasad nema ništa.

-Pevačica daje sve od sebe da spase brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai. To bi bila savršena prilika da se stvari dovedu u red, ali videćemo da li će doći do zajedničkog putovanja jer je Dušku izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od trideset dana. Ona putuje u sredu i najverovatnije će se zadržati oko desetak dana. Ovaj nastup joj je veoma važan. Ta žena je mnogo toga podnela na svojim leđima, ali su joj posao i porodica na prvom mestu. Mi prijatelji smo uvereni da bi ih ovo putovanje ponovo zbližilo - zaključuje sagovornik.

BONUS VIDEO: POZNATI ASTROLOG OTKRIVA: NEPOZNATA ŽENA ME JE NATERALA DA SE BAVIM ASTROLOGIJOM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR