Glas Javnosti

POŽAR NA GROBU KRALJA NARODNE MUZIKE I JECAJI NA NOVOM GROBLJU: Tri godine od Šabanove pogibije, Gocin govor RASPLAKAO SVE (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Danas se obeležava tri godine od tragične smrti pevača Šabana Šaulića, a pomenu su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Prijatelji i poštovaoci Šabana Šaulića okupili su se danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju da mu odaju počast. 

Na pomen su stigle ćerke Ilda i Sanela Šaulić koje su bile vidno potresene i koje nisu mogle da zaustave suze. Potom se okupljenima obratila Šabanova supruga Goca koja se rasplakala i koja je potresla sve prisutne.

Ona se zahvalila svima koji su danas došli i koji nisu zaboravili legendarnog pevača, a potom je dodala da njihov sin Mihajlo nije mogao da prisustvuje pomenu iz opravdanih raztloga jer nije u zemlji.

Zorica Brunclik, Kemiš, Hasan Dudić, Saša Matić, ali i mnoge druge poznate ličnoti, došli su da odaju počast prijatelju i kolegi. 
Veliki broj Šabanovih kolega, ali i obažavalaca, takođe prisustvuje pomenu, a svi su doneli mnogo cveća i venaca koje su položili na pevačev grob na Novom groblju. U jednom trenutku nepažnje, sveće su zapalile vence i došlo je do manjeg požara, a veću štetu sprečila je Šabanova ćerka Sanela koja je brzo reagovala i prosula vodu kako bi ugasila vatru.
saban Foto: Printscreen Video/Informer

Ćerka pevača, pevačica Ilda Šaulić posvetila je ocu potresnu poruku na Instagramu: 


"Pevaj andjele moj dragi
Glas bozanski svuda čujem
Zauvek te pesmom čuvam
Nemam kada da tugujem
Pevaj glasno rodjeni moj
Večnom stvori ljubav svu
Besmrtnost je pečat tvoj
Kraj mene si i kad nisi tu"

BONUS VIDEO: FAJTER BEZ STRAHA: MIŠKO HOFMAN PROZVAO KRISTIJANA, TRAZI 100.000 EVRA

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR