Glas Javnosti

JAMI I MILO ĐUKANOVIĆ, ODNOS O KOME SE DUGO PRIČALO : Nikada nisu potvrdili sumnje, a onda je pevačica progovorila!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jasna Milenković Jami bila jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima. Još tada, ona je zavela bivšeg predsednika Crne GoreMila Đukanovića.

Ona je nedavno rekla da će se tek nakon njene smrti saznati kakav su odnos Milo i ona zapravo imali.

- Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao ‘Mostovi okruga Medison’. Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja – rekla je pevačica tada u emisiji kod Ognjena Amidžića.


- Ja sam bila jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi. Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu - rekla je ona i dodala:

- On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pevački – rekla je Jami svojevremeno o Đukanoviću u emisiji na jednoj srpskoj televiziji.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR