Glas Javnosti

IZVORINKA MILOŠEVIĆ O BAVLJENJU VLAŠKOM MAGIJOM I RAZLOZILA PROMENE IMENA: 'To je obični život, a ne laž'!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Izvorinka Milošević prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja u emisiji Premijera, osvrnula se na novinske natpise koji su je najviše povredili u karijeri.

Izvorinka je istakla da joj se nisi svideli naslovi koji aludiraju na moć koju navodno poseduje, odnosno na čuvenu vlašku magiju. "Kakva crna vlaška magija" - rekla je pevačica u emisiji Premijera. Onda dodaje da se nikada u životu nije bavila tim. 

-Kakva crna vlaška magija i bavljenje mene koja sam završila sto životnih fakulteta, a i jedan viši ekonomski - istakla je Izvornika.

 

Izvornika objašnjava - Ja sam tamo rođena i znam da je to iluzija. Ne laž nego iluzija. To je obični život, a ne laž. Vlaška magija je samo verovanje. Ako veruješ u vlašku magiju - ona postoji, ako ne veruješ - onda ne postoji. Ja mislim da moć ne postoji, a običan život i negovanje tradicije u obliku bavljenja magijom postoje. - 

Foto: TV PIN /SCREENSHOT

 

- Moje pravo ime glasi Funtinjora Funta Lunga. Pripadnik sam entiteta Vlaha koji žive u istočnoj Srbiji. Mi nemamo srpska imena i prezimena, ali smo posle Drugog svetskog rata popisivani kao etnička grupa koja se asimilirala sa srpskom većinom i dobili smo prezime Milošević, a ime Izvorinka potiče od Funtinjora što znači fontana ili izvor - objasnila je Izvorinka.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR