Glas Javnosti

ISTINA NAKON VIŠE OD ČETIRI DECENIJE! Snežana Đurišić priznala: “Nisam to želela”

Estrada
Autor: Glas javnosti /

Ono što mnogi ne znaju jeste da se u zvaničnim dokumentima Snežana preziva Gvozdenović

Pevačica narodne muzike otkrila kako se preziva u dokumentima.

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić je 2013. godine iznenada ostala bez supruga Slobodana sa kojim je bila punih 36 godina i sa kojim je iz braka i ljubavi dobila ćerku Maju i sina Marka. Naime, Slobodan je nju dovezao na nastup i više ga nikada nije videla.

– Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: “Javi se” i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sutra uveče ga nije bilo. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla, da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti – ispričala je jednom prilikom Snežana.

Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste da se u zvaničnim dokumentima Snežana preziva Gvozdenović.

– Iako sam u to vreme već bila popularna pevačica, nisam želela da se razlikujem od ostatka svoje porodice i bez mnogo razmišljanja uzela sam muževljevo prezime. Međutim, publika me je već znala kao Snežanu Đurišić i na estradi se još tako prezivam.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR