Glas Javnosti

Isplivale NIKAD VIĐENE slike KRISTIJANA iz zatvora: Evo kako je provodio vreme u CZ-u (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović govorio je mnogo puta o svojim zatvorskim danima, ali je ovoga puta odlučio da se ne zadrži samo na rečima već da svojim fanovima pokaže i slike sa robije.

On je na Instagram storiju objavio fotografiju koja je nastala 2012. godine, kada je Golubović bio u Centralnom zatvoru.
On je 16. januara 2010. je zajedno sa svojom majkom Milankom i četiri člana kriminalne grupe uhapšen pod sumnjom da je duže vreme trgovao narkoticima na relaciji Novi Pazar -Beograd. Fotografije koje je podelio sa pratiocima nasatle su tokom 2012. godine, dok je još boravio u zatvoru.


U decembru 2013. pušten je iz pritvora da se brani sa slobode. Sud mu je 15. januara 2014. izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od 14 godina. Golubović je osuđen na 12 godina zbog trgovine drogom na relaciji Beograd - Novi Pazar, a od ranije je imao presudu kojom mu je zbog nedozvoljenog držanja oružja izrečena kazna zatvora od dve godine i tri meseca. Ipak, 19. novembra 2014. Apelacioni sud u Beogradu smanjio mu je kaznu sa 14 na 8 godina zatvora.

Na fotografiji se vidi zatvorska soba u kojoj se nalazi drveni sto i dve klupe istog materijala koje su stajale pored njega.

Kristijan je sedeo na stolu na kom se nalazilo i ćebe, a ruke je podigao pored lica i pokazivao mišiće.

On je tada imao drugačiju frizuru, nosio je dužu kosu, a na fotografiji se vidi da je njegova tadašnja ćelija bila ukrašena raznim posterima, a na nekima je bio i sam Golubović.

Na zidu iza glave bivšeg rijaliti učesnika bila je okačena karta Srbije i Crne Gore.

"CZ 2012", napisao je Kristijan uz objavu.
kristijan1 

Na drugoj fotografiji Golubović je otkrio da je vreme u zatvoru provodio crtajući.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR