Glas Javnosti

ISKRENA ISPOVEST BRANKE SOVRLIĆ: Džaba mi bogatstvo kad mi se nije ostvarila NAJVEĆA ŽELJA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jedna od najpopularnijih i najimućnijih pevačica na estradi, Branka Sovrlić otvoreno je pričala o svom životu i želji koja joj se nikada nije ostvarila.

Branka je objasnila da ne voli da je zovu milionerkom jer su ona i suprug veći deo bogatstva nasledili od svojih roditelja, kao i da nije oduvek živela u izobilju. 

- Ja sam nasledila nešto od roditelja, a i suprug je nasledio dosta jer je iz jedne imućne porodice, otac mu je bio doktor nauka, putovao po svetu. Znate, kada imate ovde stan i kuću onda ispadnete milionerka. To me nervira. Uvek sam volela stilski nameštaj, pa sam to kupovala. Ekonomična sam - rekla je pevačica, a preneo 24sedam.rs

Pošto joj se ostvarila želja da ima dovoljno finansija da lepo živi, sada joj je samo želja da ostane zdrava i da svi ostanemo na okupu, osvrnuvši se na to koliko je pevača otišlo u poslednje vreme. Branka je za medije govorila i o svojim počecima i ljubavi sa svojim suprugom. 

- I u detinjstvu sam imala, nisam živela u izobilju, ali sam imala dovoljno. Od početka sam zajedno sa suprugom, ljubav je sve veća i veća. Kada ostanete bez roditelja onda vam je supružnik i otac i majka i brat. Ja verujem u sudbinu, upoznali smo se baš zahvaljući mojoj pesmi "Ej Branka, Branka", koju je Toma pevao. On je poveo Tomu na turneju i pevala sam baš sa njegovim orkestrom na moru. Bila sam sa Miletom Kitićem, došao je on po svoj orkestar i video me. Zacrtao: moja ili ničija, i bio je uporan. Zvao me je stalno, bio je privatni menadžer, a ja sam se pravila važna jer sam snimala za PGP RTS i bila sam ekskluzivac. Nisam htela da radim sa njim, toliko da je moja mama govorila "ovaj čovek je toliko dosadan", jer je zvao na fiksni.


Ipak i pored bogatstva, pevačici se nije ostvarila najveća želja, a to je da se ostvari kao majka, dok je gubitak bebe još uvek boli. 

- To je bio najgori period, trebalo je da imam dece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu i posle toga to nije išlo. Jednostavno taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i decu od brata, koji mi je preminuo pre tri godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja deca - objasnila je pevačica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR