Glas Javnosti

INDI ĆE OVU GODINU DEFINITIVNO PAMTITI PO NIZU NEVOLJA I PROBLEMA: POSLE SVEGA PROPALA JOJ I RODJENDANSKA PROSLAVA

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Pevačica Indira Aradinović Indi neće po dobru pamtiti tekuću godinu budući da ju je operacija sužavanja želuca umalo koštala života.

I taman kada je rešila da se malo opusti i odmori od svega, Indi je ponovo poterao maler.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on

Naime, Aradinovićeva je uplatila odmor u Nemačkoj, ali zbog trenutne situacije joj nije bilo dopušteno da sleti tamo, te je neplanski završila u Holandiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️??? I onda shvatiš da si najsrecnija osoba na svetu.Jer ono sto imas ,nije na prodaju,a ipak vredi citavo bogatstvo.

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on

 

- Pa, evo da ukratko kažem, nemam ja zabranu da uđem u Nemačku, nego je nemoguće da bilo ko uđe. Ja sam imala plan da rođendan provedem u Nemačkoj, ali sam ga provela u Amsterdamu, pa sam odatle stigla u Nemačku, jer sam mogla tako - ispričala je Indira u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

- Ja sam proslavila svoj 34. rođendan juče, to mi je bio plan da proslavim u inostranstvu, ali sad se to desilo u Holandiji. A i treba mi malo odmor van Beograda posle svega što sam prošla.

- Postoji formular koji mora da se popuni tokom leta, ne postoji nikakva procedura za Kovid 19, jednostavno predaš taj dokument na pasoškoj i to je to. Biću odgovorna, i ovde se nose maske - zaključila je pevačica.

Podsetimo, ona je pre dva meseca prvi put stala pred televizijske kamere kako bi do detalja ispričala kakve su posledice operacije koju je imala u želji da se na lakši reši viška kilograma.

- Imala sam želju da uradim operaciju. Moja drugarica je to uradila ali u Turskoj i videla sam da je dobro prošla. I ja sam se veoma hrabro i brzo odlučila da uradim i onda je sve pošlo po zlu. Posle prve operacije smanjenja želuca imala sam, ne toliko bolova, koliko velike mučnine i blage temperature i ne prihvatanja tečnosti, moj organizam to nije mogao da izdrži. Sve što sam popila to sam i povratila i onda je doktor predložio drugu operaciju. I to je bio horor, ja samo znam kroz šta sam prošla. Od same prve operacije desila se mala povreda pankreasa, zatim upala slezine, koja je morala da se izvadi prilikom druge operacije i da bi se spasao želudac, uradio se bajpas da bih ja nastavila da živim. Imala sam upalu pankreasa, pankreasnu cistu, koja je curila i puštala svoje otrove u stomak, i sa tempreturom od 39 su me odveli u Klinički, gde su me spremali za treću operaciju, ali su ispeli da me spasu. Kajem se, ja sam jaka ličnost i žena,dokazala nekoliko puta mogu da skinem kilograme, ali tada sam bila slaba, to nisam bila ja. Stidim se svoje "ne jačine". Ja sam bukvalno sad pobedila život. Ali s obzirom da znam šta sam sve prošla u životu i da sam pobeđivala zlo. Bog je imao tu volju i dao mi je šansu da pobedim. Bila sam uplašena, ali molitve su mi jako pomogle. Sad moram da pijem dosta vitamin, suplemenata zbog baj-pasa. Inače nisam skroz oporavljena. Želim da sve ovo što pre zaborvim. Do kraja neći moći da pijem alkohol, da jedem slatkiše, a moraću da pojačavam imunitet. Promene do kraja života - ispričala je Indi u spomenutoj emisiji.

(Izvor: Puls online)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR