Glas Javnosti

IMA SE, MOŽE SE: Žena Mileta Kitića na letovanju potrošila 45 hiljada evra!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ekonomska kriza usred korona pandemije izgleda da ne utiče na sve isto.

Folk zvezda Mile Kitić ne može da dođe sebi jer mu je supruga Marta Savić potrošila 45.000 evra dok je boravila u Dominikanskoj Republici tokom prvog talasa korone.

Iako ovaj par važi za jedan od imućnijih na estradi i zna se da su uvek živeli na visokoj nozi, izgleda da ova kriza nije zaobišla ni njihov džep.

Naime, Mile sada nema mnogo posla, ne zbog toga što ga ne zovu već zato što je ovaj haos pogodio celu estradu. S druge strane, Marta ne nastupa već godinama, već uživa u novcu koji su sticali, te je muža bacila u neverovatan trošak.

- Mile kuka na sva usta kako je Marta baš preterala ovoga puta i da nema osećaj da je kriza. U Dominikanskoj Republici je bila pet meseci. Istina, otišla je tamo da izabere kuću koju bi trebalo da kupe, ali ju je onda korona u svemu omela i ona je, na njenu sreću, a Miletovu nesreću, ostala tamo. Nije mogla nigde da mrdne, ali pošto nije radila, počela je mnogo da troši. Ona nikada nije štedela, nije žena koja je navikla da živi skromno. Ona voli skupe restorane, dobra pića, skupe plaže i sve što dolikuje jednoj bogatašici-hedonistkinji - priča izvor blizak porodici Kitić-Savić za Skandal.

Kako dalje izvor navodi, Mile se žali prijateljima da je Marta potrošila ogroman deo ušteđevine za kuću koju su hteli da kupe.

- To je Mileta izludelo i on ne zna šta ih čeka i kada će ponovo da zarađuje kao nekad. Požalio se prijateljima da je Marta spiskala skoro ceo štek i pare za kuću. S druge strane, tu je ćerka Elena, koja ulaže u svoje pesme, spotove i sve to mnogo košta. Mile ne može mezimici da kaže ne, već ispunjava sve njene želje. "Marta, molim te da se sabereš, normalna si žena. Tamo nije kao ovde, nema zezanja i trošenja. To su duple pare. Znaš kakvo je vreme, znaš da nema posla. Molim te, obuzdaj se ili ću morati da zavežem kesu", rekao joj je Mile u jednom telefonskom pozivu. Marta mu je samo poslala selfi kako je masiraju na plaži, kao da je ne zanima ništa, osim uživanja. Pa u pravu je žena, ona se naradila kao niko, pevala je 20 godina, sad je vreme da uživa - završava izvor blizak kontroverznom paru.

(Glas javnosti/Republika)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR