Glas Javnosti

ILDA ŠAULIĆ O VEZI SA STARIJIM MUŠKARCEM : „Nikad im nije smetala razlika“

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ilda Šaulić godinama je u bračnoj zajednici sa Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima ćerku Emu.

Ranije je bila u odnosu sa misterioznim čovekom koji je 30 godina stariji od nje.

„Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života“, izjavila je pevačica u jednom intervjuu.

Usledio je raskid, a Ilda je istakla da sa bivšim nije na ratnoj nozi.

„Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika“, ispričala je Ilda nakon raskida.

Međutim, došla je sreća za ćerku Šabana Šaulića, koja se potom zaljubila u osam godina starijeg Bojana Vučkovića, kog je poznavala i ranije.

„Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo moja sestra Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni“, ispričala je Ilda tada, prenosili su mediji.

Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR