Glas Javnosti

I ovog puta pevačica je bila ISKRENA na pitanje: Zbog čega žene varaju MUŠKARCE?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica poznata po surovoj iskrenošću kojom uvek iznenađuje javnost Gordana Goca Tržan je opet mnoge iznenadila.

Gordana Goca Tržan sa kolegom Mahirom Mulalićem i glumcem Dušanom Kaličaninom u emisiji "Kontrashow" govorila je o neverstvu koje joj se dogodilo u ljubavi, a onda je konkretizovala zbog čega su žene spremne za ovakav korak.

— Reći ću samo, kao i sve žene koje žele to da priznaju, ne varaju muškarca zato što su zaljubljene. To je velika zabluda i nonsens, žene trebaju da budu iskrene jedna prema drugom, a potom prema njima mučenicima zašto su prevarile. Prvo im treba objasniti šta to pogrešno rade, a drugo zbog čega ih varamo. — istakla je Goca a potom navela dva razloga prevare.

— Prvo nam fali pažnja jer svaka žena uživa u svemu onome što dođe pre seksualnog čina, često su žene zanemarene u vezi. To može biti vrlo intiman osećaj.

Drugi razlog je osveta. Muškarci kad se posvađaju, oni se pobiju, dok su žene mnogo perfidnije. Pamte sve loše što im je muškarac uradio.

Kao I uvek I ovog puta je Goca bila surovo iskrena, hteli neki to da priznaju ili ne.

Sa suprugom Rašom Novakovićem pre godinu dana rešila je da snimi privatni rijaliti šou program koji prati dnevne aktivnosti ovog interesatnog para, a neretko se u kadru pojavi i naslednica Lena koja nije ljubiteljka javnog istupanja bez konkretnog razloga.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR