Glas Javnosti

HTELA SAM DA SE UBIJEM! Suzana Mančić progovorila o eksplicitnim snimcima: Bilo je odvratno!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Suzana Mančić progovorila je o eksplicitnim snimcima koji su joj promenili život.

Voditeljka je navela da joj je prvi put u životu tada palo na pamet da se ubije i da joj je bio to najgori period života.

- Pa prvi put mi je palo na pamet u životu da se ubijem, ne da se ubijem nego da me nema. Da se probudim za 20 godina, ali naravno život ide dalje. Isplačeš se, iskukaš se i izvrištitiš se da te niko ne vidi i digneš glavu, duboko udahneš i zakoračiš na ulicu gde te čekaju razna neprijatna iznenađenja. To je davno iza mene, eto čovek kad bi znao gde će pasti on bi legao. Čerčil kada su ga pitali čemu da zahvali svojoj dugovečnosti, on je rekao uvek kada bi imao priliku da sednem ja bi legao - rekla je Suzana.

Voditeljka je istakla da je srećna što su svi posle tog velikog incidenta ostali normalni.

- Dosta je bilo plakanja. Ja imam dvoje dece, koje su sada tinejdžerke. Mogu da kažem sada hvala Bogu što smo svi mi ostali normalni i što smo sve to preživeli. Da je bilo lako, nije bilo lako. Da je bilo odvratno bilo je odvratno. Da ću ikada saznati ko mi je to uradio, neću saznati - istakla je Suzana u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji. Dodala je da nije saznala ko je to uradio i smatra da je to osoba za koju nikada nije sumnjala.

- Svaki ovakav razgovor me ne smiruje, vrlo me neuspokojava jer svi mi želimo da potisnemo sećanja. Šta bi mi to sad značilo, da li da ga ubijem, da li da ga pljunem ili samo da se okren i kažem da li je moguće. Jer nikada nije onaj na koga sumnjaš, već onaj na koga nikad nisi posumnjao - rekla je Suzana.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP