Glas Javnosti

Hrvatski predsednik komentarisao Severinin slučaj: "Taj dečak je sede već dobio. Devet godina to traje, mali je sigurno već poludeo"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je slučaj pevačice Severine i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom.

Milanović je, naime, od strane novinara bio upitan o slučaju pevačice. Iako, kako je naglasio ne ulazi u materiju, pomenuo je Severininog sina.

 -Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dečak verovatno je sede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludeo… - izajvio je Milanović.


Predsednik je pomenuo i Vrhovni sud, sud koji je doneo odluku da satrateljstvo dodele ocu deteta.

- Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gde su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može… Možda treba u Ustavu nešto promeniti -rekao je Milanović, prenosi "Dnevnik.hr".

Milan Popović: "Ovo je Severinin medijski cirkus"

Milan Popović se isto oglasio nakon što je donesena odluka.

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od 5 vrhovnih sudije. Odluka je prvedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - rekao je Milan Popović, a onda dodao:


- Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.
Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR