Glas Javnosti

Hrvati poludeli za Barbarom Bobak: Evo kako njihovi mediji pišu o njoj

Estrada
Autor: Glas javnosti

Najtraženije ime u klubovima je sada u intervjuu za hrvatski medij otkrila šta joj teško pada u poslu, koju važnu lekciju je naučila, ali i koga voli da sluša od njihovih izvođača

Mlada Novosađanka, Barbara Bobak koja je veoma popularna u Srbiji, takođe je popularna i u Hrvatskoj, a dokaz je i to što njihov najpoznatiji medij piše o njoj.

Barbaru su proslavile obrade tuđih pesama, a onda je "zakucala" pravim potezom - hit pesmama sa prvog dela solo albuma kao što su "Lažeš me ljubavi", "Barbarizam"... Neumorno radi, jer mladi ne mogu da je se naslušaju, te konstantno puni klubove. Sada je u intervjuu za udarni komšijski medij priznala šta joj pada teško u svemu tome, a oni su je nazvali "mladom novosadskom zvezdom" i "jednim od najtraženijih imena" kada je reč o pevačicama na ovim prostorima.

- Najveći izazov mi predstavljaju velika količina posla u kombinaciji sa mojim perfekcionizmom, takođe, kada si u nečemu originalan i prvi, kao što smo moj bend i ja po pitanju slaganja repertoara i "kopanja" pesama, često konkurencija iskopira i onda moraš stalno davati nešto novo ljudima da im ne bi dosadilo, iako si ti taj od kog su drugi "pokupili" stvari - priznaje Barbara.

Priseća se problema sa glasom, koji je doživela uoči novogodišnjih praznika.


- Ja sam u razdoblju novogodišnjih praznika bila prebukirana snimanjima i nastupima. Tri puna meseca se radilo punom parom, bez dana odmora. Logično je da će i mozak i grlo, a i ostali organi malo stradati. Naučila sam lekciju i sad sam dala sebi malo oduška sa nastupima i generalno prebukiranošću. Trčimo maraton, a ne sprint - kaže naša pevačica, pa ističe da joj se dosta starijih kolega javilo da joj se zahvali na obradi:

- Javilo mi se dosta starijih kolega, kao i autora da se zahvale i pohvale i mislim da je to jedini zdrav i ispravan način. Neko ko je velika zvezda i siguran u sebe i svoj uspeh, nikad se neće buniti što mu je neka stara pesma oživljena od strane mladog kolege, čak naprotiv. S onim drugima je malo drugačija priča, ali zato su i tu gde jesu.

Barbara ističe da od njihovih pevača voli da sluša Tonija Cetinskog, Severinu i Dina Dvornika.

- "Barbarizam", "Prva", "Lažeš me ljubavi" i "Paranoja" prve su četiri pesme koje je objavila sa svog prvenca.

- Druga polovina stiže vrlo brzo. Ali drago mi je svakako što se album svideo svima, jer muzika ne poznaje državne granice - zaključila je pevačica.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR