Glas Javnosti

Hrvati planiraju zabranu srpskog repera: Pokrenuta zabrana Desingerice

Estrada
Autor: Glas javnosti

Svi detalji zabrane Desingerice u Hrvatskoj!

Kontroverzni srpski reper, Dragomir Despić Designerica, nedavno je postao predmet oštrih kritika nakon što je izazvao skandalozan incident tokom nastupa na hrvatskom primorju. Naime, Despić je izazvao buru nezadovoljstva među lokalnim stanovništvom nakon što je tokom nastupa tamošnju omladinu "lupao" patikom po glavi. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama i pokrenuo raspravu o "zabrani turbo-folka u Hrvatskoj".


Unatoč kontroverzi koju je izazvao svojim nedoličnim ponašanjem, Despić je uspeo da se popne na vrh trending liste u Hrvatskoj. Samo dan nakon objavljivanja nove pesme, "Ccuti", koju izvodi zajedno sa pevačicom Zerom, pesma je postala hit na Jujtubu. U roku od 24 sata, pesmu je preslušalo čak milion ljudi, a spot je skupio milion pregleda. Ova numera se takođe našla na drugom mestu trending liste u Srbiji.
Reakcije javnosti na ovaj skandalozan incident su bile burne, posebno među Riječanima i Opatijcima. Na društvenim mrežama su izrazili svoje nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog trepera, a posebno im je zasmetalo njegovo ponašanje kako na sceni, tako i u klubu. Ovaj događaj je izazvao široku debatu o prihvatljivosti takvog ponašanja i izvođenja turbo-folka u Hrvatskoj.


Desingerica se još uvek nije oglasio po pitanju ovoga za medije, mada on vrlo otvoreno govori da muzika treba da spaja ljude, a ne da ih razvdaja. On je u više navrata govorio da je za muzičku karijeru spreman na sve, tako da mu neka odstupanja iz njegovog okvira ne padaju teško. 

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR