Glas Javnosti

HIT MASKENBAL! KAKO JE ESTRADA SLAVILA DOČEK 1994, svi su tu ali DŽEJA VIŠE NEMA: Ceca u VENČANICI, Dragana PRINCEZA, samo se BRUNCLIKOVA NE MENJA! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Srpska estrada poznata je po grupnim proslavama novogodišnje večeri, a jedan od snimaka retko je dosad prikazivan. Bila je to turobna 1994. godina, inflacija je bila iza nas, ali ratne godine tek će odneti najviše žrtava. Ipak, estrada je slavila. Na snimku se mogu videti retki snimci Cece i Dragane na jednom mestu, a između njih, kao temelj svakog slavlja stoji nedavno preminuli Džej.

Prošlo je 26. godina od dočeka te 1994. godine, a neki od aktera nisu više sa nama. Jedan od njih je i Džej koji se ovom prilikom obukao u kostim gusara.

Dragana Mirković i Ceca Ražnatović dominirale su te večeri kao najveće zvezde domaće estrade, status koji su zadržale i danas. Ceca je  bila obučena u belu venčanicu a Dragana je izgledala kao renesansna princeza.

Među vodećim glasovima te večeri bio je i Šaban Šaulić koji je takođe preminuo nakon velike saobraćajne nesreće 2019. godine.

Danas su ipak svi 26 godina startiji, ali jedna činjenica ostaje konstanta: boja frizure Zorice Brunclik koja od tada do danas nije promenila svoju ciklama boju.

U ostalom pogledajte i prisetite se kako je sve izgledalo.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR