Glas Javnosti

Hit Ace Pejovića prvo bio ponuđen Ljubi Perućici: Pevač se sada kaje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznato je da su mnogi hitovi koji su obeležili karijeru pevača zapravo bili namenjeni njihovim kolegama, a sada je Ljuba Perućica otkrio koju pesmu je on odbio.

Naime, kako je Peućica otkrio, pesma koju je Aco Pejović otpevao "Ne pitaj" prvo je bila ponuđena njemu.
-Desilo mi se zapravo da sam odbio pesmu koja je postala veliki hit, a to je „Ne pitaj“. Bila je ponuđena meni, ali je ja nisam čuo. Takođe mi se desilo da sam snimio sa duet sa koleginicom Kristinom iz Makedonije i kada sam preslušao činilo mi se da se neću snaći, a ispalo je strava- rekao je Ljuba.

screenshot instagram
foto: Instagram

- Kada pročitam tekst treba da shvatim da ja treba da ga iznesem i otpevam i da ljudi to prihvate, ali ne može sve da legne svakome. Kao što ne može svako da nosi neki stil oblačenja, isto je. Nekada mi se pesma svidi na prvo slušanje, ali tek kad je ja otpevam shvatim da to nisam ja. Jednostavno sve mora da se proba, pa tako i pesma. Na prvo slušanje ne možeš ništa da znaš. To ti je kao kad vidiš lepu patiku na oko, a probaš i ne sviđa ti se kako ti stoji- objasnio je pevač jednom prilikom.


"Ne stidim se da uzmem bakšiš"

Podsetimo, Ljuba je nedavno otkrio da voli da da bakšiš upravo zato što i on živi od njega.
- Moja supruga i ja volimo da dajemo na muziku. I ja živim od toga. Ima nas. Ima pevača koji znaju da uzmu bakšiš i ne stide se toga. Biću neskroman pa ću reći da sam i ja među njima. Ne stidim se da uzmem i volim da uzmem. A mislim da imam i dovoljno iskustva da znam kad i kako da ga uzmem – priznao je Perućica.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR