Glas Javnosti
posta

Hasan Dudić HITNO hospitalizovan: Oglasio se iz bolničke postelje (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Hasan Dudić obavestio je pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk da je zbog zdravlja hitno hospitalizovan, a fotografijom je zabrinuo sve bližnje.

Naime, pevač je smešten na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, odakle se i oglasio fotografijom u bolničkoj postelji. Na sebi je imao plavu pidžamu, što potvrđuje da nije u pitanju samo pregled.

Hasan facebook 

Podsetimo, Dudić se pre nekoliko meseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju zbog posledica koronavirusa kada je bio smešten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

- Trebalo je da ostanem još nekoliko dana, ali sam se osećao bolje i smatrao sam da lečenje mogu da nastavim kući, a doktori su se složili. Naravno, moram da mirujem, to je bio uslov da me puste. Nije mi bilo dobro, nisam mogao da dišem, ne znam kako sam se izvukao. Kada su odlučili da me zadrže u bolnici, stanje nije bilo nimalo naivno. Doktori su se uplašili jer sam imao obostranu upalu pluća, otežano sam disao, odmah su me stavili na kiseonik. Srećom, nije došlo do respiratora, za to mogu da zahvalim lekarima koji se bore za svakog pacijenta – rekao je Hasan za medije.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR