Glas Javnosti
posta

HARIS DŽINOVIĆ OTVORENO O LUKSUZNOJ VILI: 'Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije'! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Haris Džinović se nakon tri godine konačno sa svojom porodicom uselio u luksuznu vilu vrednu 2.000.000 evra.

Haris je priznao da nije bilo zahtevnih radova i da nije puno “mučio” arhitekte, ali i da je srećan što su se konačno uselili u novi dom.

-To je bila teška muka. Tri godine, ali, eto, i to smo završili. Jedan zid sam pomerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla, rekao je Haris, pa otkrio i da je neke stvari prepustio supruzi.

 

-Bilo je dosta Melininih detalja. Dnevni boravak i još neke stvari je Melina sa arhitektom pozavršavala. Uglavnom se ne treba tu ženama petljati, jer uvek bude sve po njihovom, pa sam se sklonio. Melina je umetnik, izjavio je, a na pojedine naslove u medijima se nije previše osvrtao.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

 

-Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda…, iskren je bio pevač, ali je i priznao da kuća nije onakva kakvu je želeo.

 

-Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i sretan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje, rekao je pevač u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

-Nismo se davno uselili u kuću, možda pre dva meseca, ja još kasnije. Još nisam tu pronašao neki svoj kutak, veliki je to prostor. Nije kao što je bilo u prethodnoj kući da je sve na svom mestu, još su neke stvari i na podu, tako da lutam još oko tih kutaka da vidim šta će se tu desiti, otkrio je Haris.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR