Glas Javnosti

HARIS DŽINOVIĆ IMA ĆERKU ZA PONOS : Fotografije Đine mame uzdahe na društvenim mrežama,otkrio i tata šta misli

Estrada
Autor: Glas javnosti

Haris Džinović velika Balkanska zvezda vredno radi na novim pesmama, a dok on radi njegova naslednica osvaja društvene mreže atraktivnim fotografijama. Ponosni tata je imao šta da kaže povodom toga.

Haris Džinović radi punom parom ali je tokom slobodnog vremena uvek sa porodicom. Ipak, u medijima je sve više popularna i njegova ćerka Đina , čiju je aktivnost na društvenim mrežema počeo i on sam da komentariše.

- Imam mnogo koncerata, čeka me mnogo putovanja. Uskoro završavam dve pesme, tako da je radna atmosfera, ali lagana - rekao je najpre Haris, pa odgovorio da li publika uskoro može da očekuje album.- Album više ništa ne znači u odnosu na jednu kvalitetnu pesmu. Celi album praviti odjednom, sada za to nema potrebe, to je gubljenje vremena - istakao je on, a zatim progovorio o ćerki i njenim provokativnim fotografijama.

- Ona je lepa devojka, ne treba se fotografisati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - tvrdi Džinović i dodaje da li pre bira porodicu ili karijeru.

- Sreća pa je moj posao takav da sam većinu vremena slobodan, nisu koncerti svakog dana. Drago mi je zbog toga i rado provodim vreme s porodicom. Kao i svaki posao, neko radi od 8 do 16 časova pa stigne da se uskladi, pa tako i ja. - prenosi 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR