Glas Javnosti

HALID MUSLIMOVIĆ OTVORENO O KARIJERI: Voleo bih da sam davno prestao sa pevanjem, nije sve u parama, neke stvari se ne mogu kupiti!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Halid Muslimović jedan je od najpopularnijih pevača iz eks Jugoslavije, a svoju karijeru je gradio na pesmama, dok je zaobilazio skandale. Poznati pevač ističe da se vreme promenilo i da je danas veoma teško opstati.

Halid je otkrio da je čak poželeo da odustane od pevanja i penzioniše se.

-Ovo vreme nije ni slično onome kada sam počeo, kada sam gradio karijeru, imao velike koncerte i hitove. Ja pokušavam da se uklopim u ovo vreme i da narodu predstavim nove pesme i hvala Bogu do sad nisam promašio. Još sam tu, mada voleo bih da nisam više, da sam davno prestao sa pevanjem, izjavio je pevač i dodao da se malo umorio:

– Previše je, 40 godina karijere nije malo!

Iako važi za jednog od traženijih pevača, danas tvrdi da nikakav novac ne može da mu nadoknadi mir i tišinu za kojim teži,  piše Grand Online.

-Nije sve u parama, neke stvari se ne mogu kupiti. Znate ono, imaju ljudi pare, ali ne mogu da kupe nešto ili nemaju sa kim kafu da popiju“, rekao je pevač, istakiavši da danas vodi parolom svog prijatelja Gorana Bregovića koja glasi „Nek’ malo bolucka i nek’ ima malo para“.

 

Kaže da je sve u životu radio sam, pa je tako i sve svoje hitove izabrao bez ičije pomoći i sugestija.

-Sam biram pesme ili ih sam pravim i uvek sam znao to da potrefim. Što kaže narod, imao sam nos za dobru pesmu. Kad sam bio mlad želeo je da bude popularan kao Šaban Šaulić, Toma Zdravković, Zdravko Čolić i imao sam tu sreću da sam to i ostvario. Čovek koji nema svoj cilj ne treba da živi, a moj je bio da budem među njima. Borio sam se na sve načine i nije bilo lako. Prvi put kad sam stao rame uz rame sa velikim zvezdama, nije mi trebalo ništa više u životu – rekao je pevač u emisiji „Zvezde Granda Specijal.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR