Glas Javnosti

GORDANA ŠAULIĆ NEUTEŠNA : Otkrila da joj se javlja u snovima

Estrada
Autor: Glas javnosti

Gordana Šaulić ne miri se sa gubitkom supruga, a sada je progovorila o njemu sa tugom u glasu. Šaban Šaulić tragično je izgubio život u februaru 2019. godine, a supruga i dalje ga sa setom spominje.

Supruga legende narodne muzike ne prođe ni dan da ne pomisli na njega, a sada je otvorila dušu za medije i progovorila kako dani izgledaju bez njega.

- Zbog Šabanove popularnosti naš život je oduvek bio transparentan, čak i više nego što smo mi to hteli, kod nas nema nikakvih tajni, naša porodica je to što jeste, četverac bez kormilara, ali mi idemo dalje - rekla je najpre Goca, pa otkrila da joj se Šaban javlja u snovima.

- Svako ko je nekoga izgubio ima tako neku noć kad mu se pojave svi ti ljudi koji su obeležili njegov život, a Šaban i ja smo bili 40 godina zajedno i to je potpuno normalno - objasnila je ona za Alo, pa istakla koliko žali zbog toga što pevač nije stigao da upozna praunuku.- Naš unuk Luka je dobio ćerku, žao mi je što Šaban nije dočekao da vidi svoju praunuku, ali kao da jeste jer ja je volim i za njega i za mene. Ona je jedna preslatka devojčica, liči i na mamu i na tatu, uskoro puni godinu dana i jako smo srećni zbog toga. Inače, ona nije zahtevna, skoro je prohodala i pre nekoliko dana su stigli u Srbiju jer žive u Holandiji, gde Luka igra fudbal. Radosti neke u životu idu, jer posle tuge dolazi nešto lepo - zaključila je Goca.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR