Glas Javnosti
posta

GOGA SEKULIĆ rešila da 'RASKRINKA' estradu i otkrije detalje o sebi uz reči 'Živela sam FILM, a ne ŽIVOT'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folk pevačica Goga Sekulić imala je oduvek san da napiše knjigu o svom životu i karijeri u kojoj bi se nalazili svi detalji, ne samo o njoj već i o kolegama, pa je rešila da snove pretvori u stvarnost.

Pevačica Goga Sekulić rešila je da napiše autobiografsku knjigu, u kojoj će otkriti detalje svog turbulentnog života i karijeri, u kojoj neće pisati samo o sebi, već i o kolegama, biznismenima, kriminalcima, menadžerima i drugim likovima koji su obeležili njen život.

Goga je na ovu ideju došla još pre nekoliko godina, ali nije imala petlju da to i ostvari, sve do sada.

- Davne 1996. godine otišla sam za Švajcarsku i tada je sve krenulo. Razvijala se moja karijera u to vreme kada nije bilo lako istaći se na sceni kao danas. Prvo, teško je bilo upoznavati se ljudima različitih zanimanja, posebno kada si klinka. Imala sam svoj cilj, borila sam se i izvorila. Nije da se hvalim, ali oduvek sam važila za drugaricu. Tako su me ljudi i doživljavali, baš kao drugaricu. Sedela sam sa mnogima, pričala sa mnogi, sarađivala sa mnogima. Živela sam film, a ne običan život. U knjizi će se naći brojni događaji, scena, ulica, klubovi, estrada. Izmeniću imena ljudi, ali sigurna sam da će se svi pronaći - rekla je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga)

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR