Glas Javnosti

GOGA SEKULIĆ ANTIVAKSERKA: 'Ne pada mi na pamet da primim vakcinu, NEK SE VEŽBAJU NA MIŠEVIMA, A NE NA MENI'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folk pevačica Goga Sekulić otkrila je svoj stav o vakcinaciji protiv korone i da li će se ona vakcinisati tokom ove godine.

Goga Sekulić kaže da vakcinu neće primiti, sem u slučaju da bude obavezna.

- Na lice sam stavljala do sada hijaluron i botoks. Verujem da se nuspojave javljaju kod osoba koje su primile vakcinu, a nisu uradili kvalitetne filere na licu. Za sada ne planiram da primam tu vakcinu jer neću da rizikujem. Ne mislim da je proverena dovoljno. Prošlo je malo vremena otkako su je napravili, pa ne čudi što se nuspojave javljaju. Pratiću šta se dešava, primiću je samo ako bude obavezno. Za sada, neka vežbaju samo na miševima, pa ako se ispostavi da nema problema, neka daju vakcinu ljudima - ispričala je Goga, a s njom se slaže i Goca Tržan, koja tvrdi da od otoka i crvenila mogu da se jave i drugi problemi:

- Verujem da je u pitanju neka alergijska reakcija na vakcinu, čim telo tako reaguje. Ne verujem da bih imala problem i nuspojave takve vrste jer nisam preterivala s filerima na licu. Više bih imala strah da mi od te vakcine ne izraste treće oko nasred čela. Nisam stručna da bih mogla detaljno da pričam na ovu temu, ali verujem da će ljudi u Srbiji da pljuju vakcinu sve do letovanja u Grčkoj. Ako to bude uslov za odlazak na letovanje, svi će da potrče da je prime. Sačekaću da se više ispita, prošlo je malo vremena da bismo tačno znali kakve efekte ima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR