Glas Javnosti

GOCA TRŽAN O SMRTI TOŠETA PROESKOG: 'Kako poginuo?'

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Pevačica Goca Tržan u emisi "Šok Tok" progovorila je o smrti kolege Tošeta Proeskog sa kojim ima duet. Ona se prisetila trenutka kada je saznala da saobraćajnu nesreću u kojoj je makedonski pevač izgubio život.

"Bila sam sveže porođena. Lena je imala dva, tri meseca. Pozvala me je drugarica iz Zagreba i plače, ona me je  pitala: "Da li je istina da je Toše poginuo", kažem: "Ne lupaj, kako poginuo?". Kaže ona istina je, videla je snimak kako su ga izvukli kod Gradiške ispod kamiona".

 

"Ja nažalost tada nisam mogla da idem na sahranu zbog male bebe, to je bio veliki stres za mene", rekla je Goca i dodala:

 

"Nikad neću zaboraviti da sam otišla u Makedonsku ambasadu da se upišem u knjigu ožalošćenih. Posle nekoliko godina sam radila u Prilepu i spavali smo u njegovom rodnom mestu. Tada sam otišla u Muzej i na njegov grob. Nekako smo se oprostili nas dvoje. Imala sam veliku privilegiju kada pevam "1200 milja" da se nešto desi. Zato mislim da ljudi koji su toliko bili voljeni i talentovani, nikada ne umiru", prenose Novosti.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR