Glas Javnosti

Goca Tržan o koncertu u Beogradu: Arena je veliki zalogaj i trošak

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica ima sasvim jasne planove

Pevačica Goca Tržan radi punom parom, ali veoma retko nastupa u Beogradu, a za to ima dobar razlog.

"Beograd je postao prilično zasićen kada je noćni život u pitanju i zapravo ima vrlo malo pop muzike, tako da se vrlo radujem, jer Beton hala je poznata po tome da ovde ima dobrih svirki. Od letos nisam radila u Beogradu i to je ok, jer zapravo ja imam u planu da napravim pravi koncert u Beogradu", kaže Goca. 

Ko zna, možda joj se ponovi još jedan Sava centar.

"Arena je veliki zalogaj i jedan nepotreban zalogaj i ne moram to da radim, jer je ogroman trošak. Čekam da se završi Sava centar. On mi je nešto taličan".

Nećemo da joj stavljamo "so na ranu", iako znamo da se ona dobro osolila, jer je upravo stigla sa Kariba.

"Bili smo 12 dana na Karibima i zaista sam se dobro provela, jer sam zapravo spavala, jela, sunčala se, kupala i uživala. Ja ustvari volim aktivne odmore, imala sam jedan dan ronjenja, jedan dan nekih ski džetova... Imali smo jedan baš dinamičan odmor. Ja nisam od ljudi koji odu na odmor i ceo dan glume ćevap sa roštilja i po ceo dan na ležaljci, to mi je dosadno".

A kako se njen suprug Raša snalazi na tako aktivnom odmoru i da li može da je prati?

"Nas dvoje nismo par koji voli fazon idemo na odmor i slikamo stopala. Mi smo se baš mnogo, mnogo bavili sportom i uživali smo, baš je bilo dobro".

Ipak ne može u svemu da joj parira.

"On ne roni i u tom smislu on smatra da ja nisam normalna. Kada roniš često se susrećeš sa onim što mi ovde na kopnu zovemo nemanima, a to su ajkule i raznorazne raže".

Ceo intervju pogledajte u videu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR