Glas Javnosti

Goca Lazarević dala jak savet mladim devojkama

Estrada
Autor: Glas javnosti

- Sad kad čujem devojke koje su prelepe i koje žele da menjaju svoj lični opis bude mi žao što od lepih devojaka prave klonove - istakla je pevačica

Goca Lazarević ima 69 godina i priznaje da ni sama ne zna kako izgleda tako dobro.

- Kad me pitaju kako, ja kažem ne znam. Stvarno ne znam, mnogo sam puta razmišljala o tome i mislim da pre svega da Bog, genetika mi je takva i sad kad bih analizirala, znam od koga sam šta nasledila. Moja energija i dečija iskra koju sam sačuvala u sebi i delim je... Kažu, jedina ljubav koja se deljenjem umnožava je ljubav - rekla je pevačica.


- Ima jedna interesantna stvar. Ja kad sam bila mlada i lepa, sad sam samo mlada, namerno kažem suprotno, bila sam dosta vitka, previtka, da ne kažem mršava i ja sam imala kompleks zbog toga. Žene se ubijaju da budu mršave i to je uvek na televiziji izgledalo dobro. Sad kada sa vremenske distance pogledam te snimke od pre četrdeset godina, ali prosto sam bila mršava. Meni tek sad kratke haljine dobro stoje - priznala je Goca.
Nije joj pravo kada vidi šta devojke sebi rade estetskim zahvatima u današnje vreme.
- Sad kad čujem devojke koje su prelepe i koje žele da menjaju svoj lični opis bude mi žao što od lepih devojaka prave klonove i onda su sve iste, sve liče jedna na drugu - istakla je Goca.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR