Glas Javnosti

GDE POZNATI UPISUJU DECU? Sin DARE BUBAMARE ne ide u seljačke škole, a i SEKA ALEKSIĆ izabrala obrazovnu ustanovu za Jakova (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Seka Aleksić oduvek je važila za jednu od prizemnijih javnih ličnosti. Popularna pevačica ne krije da otkada se ostvarila u ulozi majke, sve više razume ono što je njoj njena savetovala

- To se svakome od nas dogodi. Ona rečenica kada majka kaže: "Videćeš ti kada budeš imala svoju decu”, to je tačno tako. Mnogo više svi poštujemo svoje mame kada same postanemo majke - kaže Seka. Pevačica je otkrila i na koga liče njeni sinovi, koje ima u braku sa Veljkom Piljikićem.

- Jovan je smireniji na Veljka, a Jakov ima temperament na mene. Podelili smo se - kaže pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Njen stariji sin za dve godine kreće u prvi razred, a obožavatelji se pitaju da li će njena deca ići u privatnu ili državnu školu.

 - Nemam ja to, ove su bolje ili lošije škole. Smatram da nema ništa loše ići u državnu školu. Moj sin će ići u državnu školu - rekla je ona, a piše Srbija danas.

Podsetimo, za razliku od Seke, njena nekadašnja drugarica Dara Bubamara 2019. godine izjavila je da njen sin ide u privatnu, "a ne u seljačke škole".

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos - rekla je tom prilikom Dara, na pitanje da li je Kosta nekada u školi doživeo neprijatnost, jer je dete poznatih roditelja.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR