Glas Javnosti

Gastoz pušten iz pritvora: Sav zapušten, do neprepoznatljivosti (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Tozla reper je dodao da je Gastozov boravak na Tajlandu bio u toku novogodišnjih praznika, tokom kojih državni organi nisu radili, što je dodatno produžilo ovu situaciju.

Nakon nekoliko meseci boravka na Tajlandu, Nenad Marinković Gastoz se vratio u Srbiju, a promene na njemu su i te kako vidljive. Na Instagramu je objavio fotografiju kojom je pokazao kako sada izgleda, a u prvom planu je njegova dosta duža kosa, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama o njegovom gotovo neprepoznatljivom izgledu.

Gastozov prijatelj, reper Tozla, oglasio se povodom ovog slučaja i tvrdi da je reč o bezazlenom prekršaju. Prema njegovim rečima, Gastoz je imao problem sa istekom vize na Tajlandu, zbog čega su ga zadržali, a najveći problem je bio taj što je bio javna ličnost, pa su pokušavali da mu uzmu novac na svakom koraku.


Foto: Instagram

Tozla je dodao da je Gastozov boravak na Tajlandu bio u toku novogodišnjih praznika, tokom kojih državni organi nisu radili, što je dodatno produžilo ovu situaciju.

Prema Tozlinim rečima, Gastoz je odlagao produženje vize, a kad su ga zaustavili dok je vozio pijan, otkrili su da mu je viza istekla pre 15 dana, te je to bio "okidač" za njegovo privođenje.


Čuli smo se, on će doći vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono "niđe veze s mozgom". Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali - rekao je on nedavno. Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR